Woningontruiming na overlijden Nijmegen

wij herdenken samen met u de overledenen

Woningontruiming na overlijden Nijmegen

Na het overlijden van een naast en dierbaar familielid, vaak een ouder, komt er heel veel op mensen af. Ten eerste is er het verdriet. Maar daarnaast moeten er ook ineens ad hoc allerhande praktische zaken geregeld worden. In deze rouwfase is het voor veel mensen mentaal te zwaar om ook nog de ouderlijke woning in Nijmegen te moeten ontruimen. Wat er vaak gebeurt is dat men de meest dierbare spullen weghaalt uit de woning, en praktische zaken als financiële gegevens bij elkaar verzamelt. Maar dan? Het compleet ontruimen van de woning is vaak het laatste waar men behoefte aan heeft. In dat geval zijn wij u graag van dienst. Heijmans Woningontruiming in Nijmegen biedt landelijke ontruimingsdiensten rond om Nijmegen op maat. Wij zijn een erkend ontruimingsbedrijf.

Extra diensten Woningontruiming na overlijden Nijmegen

Is de betreffende woning een huurwoning, dan zal in veel gevallen de woning conform de huurovereenkomst afgeleverd dienen te worden. Wij kunnen dit voor u geheel uitvoeren. Ons bedrijf biedt tevens aannemerswerkzaamheden. Wij bieden ervaren, gediplomeerd en vakkundig personeel, zoals schilders, stukadoors, loodgieters, elektriciens, timmerlieden, hoveniers en verhuizers. Zij kunnen in uw opdracht de woning naar de oorspronkelijke staat herstellen.

Onze ontruimingsdiensten in Nijmegen en omgeving

In opdracht van de klant ontruimen wij de woning, waarbij wij onderscheid kunnen maken, na overleg, tussen goederen welke bewaard dienen te blijven, of gedoneerd kunnen worden aan een goed doel, of welke naar een milieuvriendelijk of afvalverwerkingsbedrijf in Nijmegen afgevoerd kunnen worden. Ook kunnen wij de goederen desgewenst opslaan, in Nijmegen of rond om Nijmegen of gedeeltelijk Spullen van u opkopen. Wij kopen tot Maximaal 350 Euro goederen op, waarvan het totaalbedrag in mindering wordt gebracht van de factuur. Is het daarnaast nodig dat de woning gestript dient te worden, dan kunnen wij hier ook zorg voor dragen en het puin afvoeren.

Wij begrijpen dat een woningontruiming na overlijden Nijmegen maar ook daar buiten een emotionele gebeurtenis is. Ons personeel gaat hier altijd zorgvuldig mee om en staat u graag behulpzaam te woord.

Ontzorgen Woningontruiming na Overlijden Nijmegen

Onze dienstverlening biedt een totaal ontzorgplan, waarbij wij zowel de eerste, als de tweede woninginspectie voor u kunnen aangaan, zonder dat uw aanwezigheid hierbij nodig is. Ook kunnen wij de afwikkeling van de meterstanden met Nutsbedrijven voor u regelen. Wij zijn u graag van dienst en kunnen u van goed onderbouwd advies voorzien.

Woningontruiming na overlijden Nijmegen


Offerte aanvragen | Betaalbare prijzen


Wij hanteren klantvriendelijke en concurrerende prijzen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen dan zijn wij u graag van dienst. U ontvangt snel een reactie, of een gespecificeerde offerte op maat.

Woningontruiming na overlijden Nijmegen