Woonboot ontruiming

Woonboot ontruiming buiten op het water

Woonboot ontruiming Woonkamer

Woonboot ontruiming Keuken

Woonboot ontruiming Keuken en woonkamer

Professionele Woonboot ontruiming

Het ontruimen van een woonboot is maatwerk. Ons bedrijf, Heijmans Woningontruiming, is landelijk inzetbaar op gebied van woonboot ontruimingen. Er kunnen vele oorzaken aan ten grondslag liggen waarom een woonboot ontruimt dient te worden. Zo kan het zijn dat de woonboot renovatie dient te ondergaan, of er is sprake van een dwangbevel tot ontruiming, maar ook in geval van overlijden kan het zijn dat wij ingeschakeld worden een woonboot te ontruimen. Ons team van geschoold en gediplomeerd personeel zal op vakkundige wijze de woonboot ontruimen en wij bieden hierbij de nodige extra diensten aan.

Extra ontruiming services

Ons ontruimingsbedrijf zal altijd met de opdrachtgever een overeenkomst aangaan welke werkzaamheden exact uitgevoerd dienen te worden. Wij kunnen zorgen voor een totaal ontruiming, maar ook voor herstelwerkzaamheden aan boord van de woonboot. Dient de woonboot tevens aan de buitenzijde onderhoud te krijgen, dan kunnen wij dit ook voor u uitvoeren door middel van ons samenwerkingsverband met een botenherstelbedrijf.

Hoe verloopt de ontruiming?

Aan de hand van de overeengekomen werkzaamheden zullen wij de woonboot ontruimen en hierbij de bruikbare goederen scheiden van afval of puin. Het afval/ puin zullen wij afvoeren naar een milieuvriendelijk afvalverwerkingsbedrijf. De bruikbare goederen, zullen desgewenst gedoneerd worden/ of ondergebracht worden in een afgesproken opslag, naar afspraak met de opdrachtgever. Wij zullen de woonboot bezemschoon opleveren, of indien overeengekomen, op maat in de originele staat herstellen. Onze medewerkers zijn ervaren en gediplomeerd, met elk hun specialisatie, waardoor een hoogwaardige eindaflevering gerealiseerd wordt.

Offerte aanvragen | Betaalbare prijzen

Ons ontruimingsbedrijf hanteert betaalbare prijzen voor degelijk vakmanschap. Wilt u gebruik maken van onze diensten, of meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons team op.