Ontruiming Garage Voor

Ontruiming Garage Na

Garage ontruiming

Is uw garage toe aan een grote ontruiming? Garage’s die niet worden gebruikt als autostalling, worden na verloop van tijd steeds vaker ingezet als opslagruimte, of als schuur. Overziet u de rommel niet meer in uw garage, of wilt u een volledige ontruiming van uw garage, dan is Heijmans Woningontruimingen u graag van dienst. En dat door heel Nederland. Of het nu om een particuliere garage ontruiming gaat, of een bedrijfsgarage ontruiming: wij organiseren het voor u. Wij zijn een erkend ontruimingsbedrijf en werken uitsluitend met gediplomeerd en ervaren, klantvriendelijk personeel.

Extra diensten

Wilt u niet alleen de garage ontruimen, maar deze ook vakkundig laten restaureren? In dat geval kunnen wij u ook van dienst zijn. Naast ontruimingswerkzaamheden bieden wij ook aannemersklussen, zoals stucwerk, reparatie van elektra, houtrot herstel en schilderswerk. Wij kunnen uw garage desgewenst weer in de oude staat terugbrengen. Ons personeel varieert van gediplomeerde verhuizers, tot elektriciens en geschoolde, ervaren klussers. Onze werkzaamheden op maat worden verzekerd uitgevoerd, zo bent u gewaarborgd van een geslaagd eindresultaat. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er met uw spullen?

In overleg met onze opdrachtgever komen wij overeen welke goederen bewaard blijven en welke wij schenken aan een goed doel bijvoorbeeld. U kunt uiteraard zelf bepalen aan welke organisatie u goederen zou willen schenken. Het overige afvalmateriaal zullen wij afvoeren naar een milieuvriendelijk afvalverwerkingsbedrijf. Wij kunnen uw goederen onderbrengen in een opslagruimte, naar afspraak, of herplaatsen in de garage, dit alles naar uw wens.

Offerte aanvragen | Betaalbare prijzen

Wilt u meer informatie ontvangen over het ontruimen van uw garage en eventuele extra services? Neem dan snel contact met ons team op. Direct een offerte aanvragen? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet, bij ons mag u rekenen op een snelle reactie en aantrekkelijke prijzen.