Inboedel opkopen

Inboedel opkopen

Heijmans woningontruiming koopt géén meubels of inboedels Meer op !. Wij geven uw huisraad of inboedel graag Nog een tweede leven via onze of door u als voorkeur uitgekozen goede doel of instellingen waarmee wij op diverse locaties in Nederland samenwerken. Wij maken graag weer iemand anders blij met uw gebruikte spullentjes. Zo Geven wij alle Textiel aan De Kledingbanken en Bruikbare meubels, serviesgoed, enz enz naar Weggeef winkels, zorginstellingen, jeugdopvang, en overige instellingen. Helaas kunnen wij u  niet helpen bij het opkopen van uw gebruikte Spullentjes en overige huisraad. Wel kunnen wij u eventueel indien gewenst in contact brengen met Handelaren of erkende veilinghuizen of antiquairs

Woning laten ontruimen | Bedrijfspand ontruimen

Of u nu een woning, of bedrijfspand wilt laten ontruimen: Wij zijn u graag van dienst. Daarnaast bieden wij ook een breed scala aan aanvullende diensten. Hierover leest u meer op:

Inboedel opslaan | Inboedel doneren

U kunt er ook voor kiezen de inboedel tijdelijk op te laten slaan of te doneren aan een goed doel. Laat u de inboedel opslaan, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Op vele locaties in het land bieden wij opslagruimte aan in moderne, goed verzorgde opslagruimtes. Dit tegen zeer aantrekkelijke, lage ‘vanaf’ prijzen. Ook kunt u ervoor kiezen de inboedel gedeeltelijk te doneren aan een goed doel. Dit kan een doel naar eigen keuze zijn, maar ook een goed doel uit onze “Goede doelenlijst“, met hierin landelijke bekende stichtingen en fondsen opgenomen.

Offerte aanvragen | Betaalbare prijzen

Wij hanteren altijd scherpe tarieven. Wilt u meer informatie ontvangen, of hebt u vragen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u direct een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan snel contact met ons op.