Veel gestelde vragen Ontruimingen & Kosten

Heijmans Woningontruiming is een erkend ontruimingsbedrijf. Wij organiseren ontruimingen voor zowel de particuliere klant als voor onze zakelijke klanten. Wilt u specifieke informatie nalezen over onze diensten, zoek uw vraag dan hieronder.

Verhuizingen en overige Kosten & diensten

Naast ontruimingen bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder verhuizingen en herstelwerkzaamheden. U vindt deze informatie terug in de menubalk binnen deze website. Kunt u de gewenste informatie niet vinden? Kijk dan hieronder.

Veel gestelde vragen | FAQ

Kosten ontruiming woning

De prijs voor een ontruiming wordt mede gebaseerd op het aantal kamers & goederen wat ontruimd moeten worden en de omstandigheden: dienen wij bijvoorbeeld een verhuislift in te zetten of andere apparatuur, dan bepaalt dit mede de prijs. Daarnaast kan er sprake zijn van aanvullende diensten, zoals sloop- en herstelwerkzaamheden, indien overeengekomen. Deze facetten bepalen gezamenlijk de prijs.

  • Het is echter onmogelijk om op voorhand een prijs aan te geven voor een ontruiming.
  • Wij komen bij u op locatie om de situatie op te nemen.
  • Vervolgens ontvangt u een schriftelijke, gespecificeerde offerte op maat.

Kosten verhuizing

De prijs voor een verhuizing is afhankelijk van een aantal factoren:

  • De hoeveelheid goederen/ inboedel wat verhuist zal worden
  • Omstandigheden, is het pand voorzien van een lift e.d.
  • Apparatuur wat wij mogelijk zullen inzetten (verhuislift e.d.)
  • Afstand naar de nieuwe locatie (het aantal kilometers)
  • Optioneel extra diensten, zoals herstelwerkzaamheden, opslag inboedel e.d.

Wij kunnen op voorhand geen prijs baseren, hiervoor komen wij bij u vrijblijvend op locatie. Wij doorlopen de situatie met u en zullen u aan de hand hiervan een schriftelijke, vrijblijvende offerte uitbrengen.

Wij komen door heel Nederland

Heijmans Woningontruiming is door heel Nederland actief. Of u nu in Zuid-Limburg, Friesland of de Zeeuwse eilanden woont; wij komen overal voor het ontruimen van woningen, bedrijfspanden en verhuizingen.

België | Duitsland

Ons werkgebied gaat ook over de grens; ook in onze buurlanden voeren wij ontruimingen en verhuizingen uit. Bevind uw woning of bedrijfspand zich dus in België of Duitsland, dan kunt u ons gewoon hiervoor inschakelen.

Aanvang werkzaamheden

Zodra wij bij u op locatie zijn geweest en wij u een schriftelijk, gespecificeerde offerte hebben uitgebracht, waarmee u akkoord bent gegaan, kunnen wij in principe snel beginnen. Uiteraard spreken wij met u altijd een datum en tijdstip af, dit kan echter zeer snel zijn indien gewenst. Na ondertekening van de opdracht, kunnen wij de volgende dag de ontruiming of verhuizing uitvoeren indien deze urgent is.

Wat moet ik zelf doen?

Vooraf nemen wij de situatie met u door en kunt u zelf spullen en goederen weghalen welke u nog wilt gebruiken, in het geval van een woningontruiming. Ook kunnen wij, naar afspraak goederen scheiden en de gewenste goederen voor u onderbrengen in een inboedel opslag. Lees hier meer over: Inboedel opslag | Inboedel verkopen | Inboedel schenken. U hoeft niet bij de ontruiming aanwezig te zijn.

Wat doen wij niet?

Op het gebied van woningontruiming en verhuizingen doen wij in principe alles. Ook brandschade, waterschade, ongediertebestrijding, hennepplantage ontruiming, tuinontruiming, of woningontruiming in het geval van aangetroffen menselijk overschot handelen wij af. Ieder type woning en bedrijfspand is door ons te ontruimen, te herstellen en in originele staat op te leveren. Wij doen dus … Alles, op gebied van ontruimingen en verhuizingen, binnen Nederland, België en Duitsland. In het websitemenu kunt u onze volledige dienstverlening teruglezen.

Herstelwerkzaamheden en schoonmaak

  • Wij leveren na afloop standaard een woning of bedrijfsruimte bezemschoon op.
  • Optionele diensten: Wij kunnen iedere dienst optioneel bieden, zoals tuinontruimingen, verbouwingen, herstelwerkzaamheden, sloopwerkzaamheden, de woning of het bedrijfspand in de originele staat terugbrengen. U lees hier uitgebreide informatie over na binnen ons websitemenu

Ontzorgen en woningbouw afhandelingen

Wij kunnen voor u de 2 woninginspecties van de woningbouw uit handen nemen. Allereerst zal de woningbouw een inspectie houden en rapporteren welke wijzigingen uitgevoerd moeten worden. Vervolgens zal de woning in de originele staat hersteld dienen te worden. Dit kunnen wij ook desgewenst voor u uitvoeren. Lees hierover meer informatie. De tweede -eind- inspectie door de woningbouw, kunnen wij ook voor u uit handen nemen. U hoeft hierbij niet aanwezig te zijn. Daarnaast kunnen wij de eindmeterstanden opnemen en deze doorgeven aan de nutsbedrijven.

Verwijderingswerk

Wij voeren zowel een breed scala aan verwijderingswerk uit, als ook herstelwerkzaamheden. Zo kunnen wij voor u iedere uitbouw, aanbouw (zowel binnenshuis als buitenshuis) verwijderen, evenals vloeren en overige onderdelen. Lees hier meer over: Aanvullende diensten.

Contact opnemen?

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Dit kan via: