bedrijfsontruiming

bedrijfsontruiming 12 kantoorruimtes diverse spullen en kantoor meubelen ontruimen

bedrijfsontruiming  ontruimd ubsoft Naarden Bedrijfsruimte

bedrijfsontruiming  Na Ontruiming Ubsoft Naarden Kantoormeubelen

Bedrijfsontruimingen door heel Nederland

Heijmans woningontruiming is landelijk actief op gebied van bedrijfsontruimingen en organiseert professionele bedrijfspand ontruimingen op maat. Vaak dient een bedrijfspand conform de huurovereenkomst kaal en bezemschoon opgeleverd te worden. Daarnaast kan het bedrijfspand extreem vervuild zijn, of er dienen verbouwingen plaats te vinden. In ieder voorkomend geval bieden wij diensten op maat. Wij leveren ontruimingswerk, aannemerswerk, herstelwerkzaamheden, schoonmaakwerkzaamheden en desgewenst opslag van de inventaris en overige inboedel. Wij zijn een erkend ontruimingsbedrijf met geschoold personeel.

Bedrijfsontruimingen op maat

Iedere bedrijfsontruiming is weer anders en levert maatwerk op. Vooraf aan de complexere ontruiming kunnen wij, indien nodig, ter plekke met u de situatie doornemen en u een offerte op maat toezenden. Ongeachte het type bedrijf kunnen wij iedere bedrijfsontruiming voor u uitvoeren. Ook complexe ontruimingen, zoals brand- en waterschade herstel/ ontruiming kunnen wij uitvoeren. Ieder bedrijfspand is door ons in de originele staat terug te voeren. Samen met de klant zullen wij tot een plan van aanpak komen en dit schriftelijk vastleggen

Werkwijze

Naar overeenkomst met de klant zullen wij tijdens de bedrijfsontruiming bruikbare goederen scheiden van afval. Het afval wordt na afloop door ons afgevoerd naar een afvalverwerker en de bruikbare goederen worden naar een afgesproken opslag overgebracht. Zijn er sloopwerkzaamheden overeengekomen, dan zullen wij ook het puin hiervan afvoeren. Hierna kunnen de eventueel overeengekomen herstel werkzaamheden plaatsvinden, of leveren wij het bedrijfspand bezemschoon op. Bij ons kunt u rekenen op een snelle service. Ook spoedontruimingen behoren tot de mogelijkheden, aangezien er vaak haast mee gemoeid is, kunnen wij snel opleveren.

Offerte op maat | Scherpe prijzen

Wilt u meer informatie ontvangen over onze bedrijfsontruimingen, of hebt u vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons team op. Wij zijn u graag van dienst. Direct een scherpe offerte op maat ontvangen? Ontvang snel een reactie en vul ons aanvraag formulier in.