Zolder vol voor de ontruiming

Zolder leeg na ontruiming

Zolder woningontruiming na

Zolder ontruimen

Zolders hebben de eigenschap, naar mate de jaren verstrijken, een steeds grotere en onoverzichtelijke berg oude spullen te herbergen. Bezoekt u uw zolder, dan komt u soms spullen tegen waarvan u niet eens meer besefte dat u deze bewaard had! Herkenbaar? Is uw zolder ook aan een grote ontruiming toe? Als erkend ontruimingsbedrijf, met gediplomeerd personeel, zijn wij u graag van dienst met het ontruimen van uw zolder. Ons ontruimingsbedrijf is door heel Nederland actief. Wij zijn inzetbaar voor iedere ontruiming: dus ook voor de zolder! Informeer daarom vrijblijvend naar onze scherpe tarieven.

Professioneel uw zolder laten ontruimen

Overziet u zelf de berg “rommel” niet meer op zolder en hebt u simpelweg geen tijd om zich bezig te houden met de ontruiming hiervan, dan zijn wij u graag van dienst. Vooraf kunt u wensen en bijzonderheden doorgeven, aangezien niet zomaar alle spullen -ondergebracht op zolder- automatisch “rommel” zijn. Wij gaan zorgvuldig met uw spullen om. Zo kunt u zelf vooraf aangeven welke producten u bewaard wilt hebben en wat afgevoerd mag worden ten behoeve van een goed doel, of naar een afvalverwerkingsbedrijf.

Zolder herinrichten

Na het ontruimen van uw zolder kan het zijn dat u de zolder na een grondige schoonmaak – wat wij tevens voor u kunnen verzorgen – wilt laten herinrichten. Ons team van professionals kan voor u aannemerswerkzaamheden uitvoeren, zoals herstel van muren, houtrot herstel, elektra vernieuwing, of stucwerk realiseren. Hierna kan de herinrichting plaatsvinden van uw zolder. Wij kunnen dit voor u doen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw zolder naar eigen wens in te delen. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en ervaren, daarnaast Nederlandstalig en bezitten een pro-actieve, klantgerichte houding.

Offerte aanvragen | Betaalbare prijzen

Wij hanteren klantvriendelijke prijzen! Informeer naar de mogelijkheden en vul vandaag nog ons aanvraagformulier vrijblijvend in. Ook indien u meer informatie wenst te ontvangen, of vragen hebt, zijn wij u graag van dienst.