Garantie

Oplevergarantie

100% Tevreden klanten

Heijmans Woningontruiming en Quick And safe Transport gaat voor 100% tevreden klanten. Ons team zet zich volledig in om iedere ontruiming, verhuizing en overige dienst zo professioneel mogelijk en vlot te laten verlopen. Zo is al ons personeel ruim ervaren en gediplomeerd binnen het eigen expertiseveld; van verhuizers tot ontruimers en aannemers. Daarnaast zijn onze medewerkers volledig Nederlandstalig en klantvriendelijk en behulpzaam ingesteld.

Garantie

Wij bieden onze klanten de volgende garanties:

  • 100% Tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dit zijn. Mocht er onverhoopt iets zijn waarover u ontevreden bent, dan lossen wij dit z.s.m. op wanneer dit binnen de overeengekomen werkzaamheden valt.
  • Verzekerde werkzaamheden: Tijdens de ontruiming, de verhuizing, het transport en de opslag van inboedel, voeren wij volledig onder de verzekering vallende werkzaamheden uit. Wordt er onverhoopt schade gemaakt, dan zijn wij hiervoor verzekerd.
  • Nazorg: Wij kunnen nazorg bieden in de vorm van ontzorging.
  • Oplevergarantie: Naar overeenkomst met onze klanten zullen bieden wij een oplevergarantie van de overeengekomen werkzaamheden.

Uitgebreide services

Onze klanten mogen rekenen op een breed scala aan diensten. Iedere ontruiming kunnen wij organiseren, zowel van tuin, garage als woning of bedrijfspand. Daarnaast bieden wij onze klanten volledige afbouw/ sloop en herstelwerkzaamheden. Iedere situatie is door ons te ontzorgen. Ook bieden wij u inboedelopslag, verkoop en donatie. Wilt u meer weten over onze verhuisdiensten of ontruimingsdiensten? Neem dan hierover vrijblijvend contact op met ons team.

Offerte aanvragen | Scherpe prijzen

Meer weten of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem in dat geval vandaag nog contact op met ons team. U ontvangt snel een reactie. Wij zijn u graag van dienst.