Gespecialiseerd bedrijf

Gespecialiseerd bedrijf

Heijmans Woningontruimingen en Verhuizingen is een gespecialiseerd en erkend bedrijf. Wij bieden onze klanten een breed scala aan diensten aan en kunnen naast ontruimingen en verhuizingen, ook zorg dragen voor een complete ontzorging ten behoeve van de klant. Onze aanvullende diensten kunnen er voor zorgen dat u geen omkijken meer hebt naar de woning.

Voor wie?

Zowel zakelijke klanten, zoals woningcorporaties en makelaars bijvoorbeeld, als particuliere klanten kunnen gebruik maken van onze diensten. Wij leveren standaard snelle diensten, aangezien spoed doorgaans geboden is.

Aanvullende diensten

Gekwalificeerd personeel

Uw woningontruiming, of verhuizing, is bij Heijmans Woningontruimingen in vertrouwde handen: en dat alweer ruim 15 jaar. Ons personeel is uiterst vakbekwaam en gediplomeerd. Onze verhuizers zijn in het bezit van het vakdiploma Verhuizer, en het CCV B Goederen diploma. Daarnaast zijn zij in het bezit van het VCA Veiligheidscertificaat.

Voor herstelwerkzaamheden maken wij gebruik van eigen gediplomeerd personeel en in sommige gevallen van externe partijen. Wij dragen zorg voor erkende schilders, aannemers, hoveniers, stukadoors, elektriciens en loodgieters.

Ons personeel is altijd volstrekt Nederlandstalig, of meertalig zoals Engelssprekend, en staat u altijd vriendelijk en behulpzaam te woord.

Offerte aanvragen | Betaalbare prijzen

Ons team van specialisten zijn u graag van dienst. Wilt u meer informatie ontvangen, of direct een gespecificeerde offerte ontvangen, of hebt u overige vragen, neem dan snel contact met ons op. onze mensen staan 24/7 tot u dienst Wij hanteren altijd scherpe prijzen.