Seniorenverhuizing Opmaat geheel tot u dienst

Seniorenverhuizing of ontruiming wij staan in heel Nederland voor u klaar

SeniorenVerhuizing

Als erkend woningontruimingsbedrijf en verhuisbedrijf leveren wij seniorenverhuizingen op maat door heel Nederland. Een seniorenverhuizing vraagt een specialistische aanpak, doordat de oudere bewoner soms niet geheel meer zelfstandig in staat is om de verhuizing te overzien, of in te plannen. Bent u zelf een senior en hebt u vakkundige hulp nodig van een verhuisbedrijf, wat net even verder gaat dan een regulier verhuisbedrijf, dan zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen van inpakwerk, tot verzekerd verhuisvervoer voor u inzetten.

Gediplomeerd & net personeel

Onze verhuizers zijn allen gediplomeerd verhuizers en bezitten een verklaring omtrent goed gedrag. Daarnaast staan onze verhuizers u vriendelijk te woord en bieden u antwoord op al uw mogelijke vragen omtrent de verhuizing. Uw inboedel is daarnaast tijdens de verhuizing volledig verzekerd, tegen iedere vorm van schade. Onze verhuizers maken gebruik van de meest actuele verhuistechnieken, waardoor in principe ieder object te transporteren is, hoe groot of zwaar ook. Ons personeel is altijd hulpvaardig en geduldig.

Ontzorging op maat

Als oudere kunt u een beroep doen op onze extra verhuisdiensten; zo kunnen wij u van dienst zijn bij het inpakken van uw inboedel, het afval voor u verwijderen, uw meubelen demonteren waar nodig, leidingen en elektra ontkoppelen waar nodig en uw woning bezemschoon achterlaten. Het laatste doen wij overigens standaard. Naast het verhuizen van uw inboedel kunnen wij ook in uw nieuwe woning uw inboedel op de juiste plek neerzetten en weer aansluiten voor u. Zult u de woning moeten opleveren naar eisen van de woningverhuurder, ook dan kunnen wij voor u het nodige aannemerswerk uitvoeren.

Offerte aanvragen | Vrijblijvende informatie

Wilt u meer weten over onze senioren verhuisdiensten, of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen, neemt u dan contact met ons op. Op iedere situatie, hoe complex deze ook lijkt, bieden wij een passende oplossing, zodat uw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Hierbij wordt uw oude woning netjes achtergelaten, en uw nieuwe woning ingericht. Wij adviseren u hierbij waar nodig.