Ontruimer / Verhuizer

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste Ontruimer cq verhuizer  uit Nijmegen die ervaring hebben in de verhuizingen of ontruiming of erg graag willen leren.

Als Ontruimer of  Verhuizer ben je verantwoordelijk en draag je zorg voor het veilig, schadevrij en netjes transporteren van goederen. Dit kan bij mensen thuis zijn (particulier) of bij bedrijven, zorginstelling, scholen etc. (projecten).
Je staat hierdoor nauw in contact met de klant. Een dienstbare, spontane en klantvriendelijke instelling is dan ook een eis.

Wat het Ontruimen of verhuizen o.a. zo leuk maakt is de afwisseling: je bent elke Keer ergens anders aan het werk, je bent steeds weer bij andere mensen aan het werk en ook de klussen verschillen van elkaar. Geen 1 dag is hetzelfde, dit maakt het werk divers en leuk!

Ook dien je al verhuizer of ontruimenr een echte teamplayer te zijn. Je staat er nooit alleen voor, je bent dagelijks in een team van verhuizers aan het werk.

Verder ben je als ontruimer cq verhuizer veel onderweg, reizen naar je werklocatie dient geen probleem te zijn. Daarbij heb je altijd verschillende werktijden. Vroeg beginnen, totdat de klus klaar is!!

Ben jij die enthousiaste, gemotiveerde en flexibele Ontruimer / verhuizer die wij zoeken? Reageer dan direct!

Vaardigheden

 • Sociaal
 • Verantwoordelijk
 • Fysiek Fit
 • Representatief
 • Dienstverlenend
 • VCA is een pré.

 

Wij vragen
-Verhuisdiploma,
-Vrachtautorijbewijs,
-CCV-B of code 95.
-Verhuiservaring vereist.
– Bereid om een VOG aan te vragen;
– Eigen vervoer;
– Je bent flexibel, enthousiast en accuraat;
– Bij drukte bereid om over te werken;
– Daarnaast ben je in staat om Wisselvallig werk te verrichten;
– Woonachtig binnen een straal van 10 km van Nijmegen.

 

 

Over de werkgever

 • Hejmanswoningontruiming. is een groeiende organisatie, die jou veel kan bieden. Heijmans heeft ruim 500 relaties in verhuizingen, transport
 • Ben je representatief, flexibel en dienstverlenend ingesteld? Ben je een teamspeler en hou je van aanpakken en kom je op tijd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heijmans kenmerkt zich door een sterk klantgerichte benadering. Daarom geldt: Afspraak is afspraak.
 • Werksfeer
 • Persoonlijke benadering en een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Onze klanten verwachten namelijk gemotiveerde en enthousiaste mensen.
  Als jij met de juiste, positieve instelling op de werkplek verschijnt, gaat de klant je terugvragen. En doe je je werk goed dan kun je in één van onze bedrijfswagens rijden.
  Samen zorgen dat de klant tevreden is, is ons doel.

Uren per week: 0 – 40

Contract: Tijdelijk na bewezen geschiktheid behoord een vast contract tot de mogelijkheden

Alleen Schriftelijke Solicitaties klik hier