Heijmans Woningontruiming & Verhuizing

Wij zijn een erkend woningontruimingsbedrijf en zijn landelijk actief. Niet alleen zorgen wij voor het ontruimen van huurwoningen, bedrijfspanden, tuinen, woonboten, garages en zolders, voor zowel de zakelijke klant, als de particuliere klant: Daarnaast kan men bij ons ook terecht voor bedrijfsverhuizingen of particuliere verhuizingen. Ook bieden wij een breed scala aan aanverwante services, zoals woningherstel in de originele staat, ontzorging, en inboedel opslag of opkoop.

Scherpe tarieven

Ons motto luidt: Zo goedkoop mogelijk goede diensten leveren. Door onze aanpak kunnen wij onze opdrachtgevers snel, voordelig en zorgvuldig van dienst zijn. Onze diensten worden altijd uitgevoerd door gediplomeerd, ervaren personeel. Daarnaast vallen onze diensten onder diverse verzekeringen. Wij bieden scherpe tarieven, mede door de volgende services:

  • Géén voorrijkosten
  • Gratis bezoek op locatie
  • Gratis schriftelijke offerte
  • Lage afvalstof tarieven

De goedkoopste uit uw regio

Doordat wij een nauw samenwerkingsverband onderhouden met erkende aannemersbedrijven, hoveniers, schildersbedrijven, loodgieters, elektriciens en stukadoors op landelijke basis, kunnen wij u altijd de voordeligste diensten bieden. Door onze grootschalige, landelijke opzet, kunnen wij u gereduceerde tarieven bieden voor afbouw en herstelwerkzaamheden. Standaard behoren wij tot de grootste en voordeligste ontruimingsbedrijven binnen Nederland.

Offerte aanvragen | Scherpe prijs

Wilt u meer informatie ontvangen, hebt u vragen, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem in dat geval vandaag nog contact op met ons team. Wij voorzien u van een snelle reactie & zijn u graag van dienst.