Heijmans Woningontruiming | Partners

Wij vertellen u graag meer over onze Partners en Diensten op het gebied van onze samenwerking, en aanvullende diensten, een kleine Greep uit onze partners

Wij dragen een warm hart toe aan:

 • Bergingsbedrijf Broekhuizen te Donkerbroek

  bergingsbedrijf BroekhuizenBroekhuizen int. truckberging en transport, is gevestigd in Donkerbroek.
  het bedrijf is al 40 jaar gespecialiseerd in het bergen en transporteren van vrachtwagens en personenauto’s en al het andere rollende materiaal.
  Tevens doen Zij ook pechhulp, (internationale) repatriëring en transport van voertuigen.
  Onder zware berging wordt verstaan alles vanaf 3500 kg. Dit kunnen zijn: vrachtauto’s,touringcars, landbouwvoertuigen.
  Door de jarenlange ervaring die zij Hebben op dit gebied van het bergen en repatriëring van voertuigen is Broekhuizen Berging een groot begrip in het noorden van van Nederland.
  Voor dit zware werk beschikken zij over speciale en zware voertuigen, die in eigen beheer zijn ontwikkeld en gebouwd en die overal in Europa kunnen worden ingezet voor calamiteiten.Deze auto’s zijn voorzien van zware bergingskranen en uitgerust met allerlei hulpmiddelen en gereedschappen.
  Ook zijn de voertuigen uitgerust met zware lieren en bergingslepels om de voertuigen schadevrij te repatriëren

 • Notaris de kroon

  Notaris de kroon Bel ons vrijblijvend 026 361 72 21


  Of u nu een huis gaat kopen, een conflict heeft op te lossen of een eigen bedrijf wilt beginnen: in uw leven zijn er veel momenten waarbij de notaris u van dienst kan zijn met deskundige juridische ondersteuning.

  Notariskantoor De Kroon is deskundig en ervaren op alle notariële werkgebieden. U kunt bij ons terecht met uw juridische vragen en verzoeken over belangrijke gebeurtenissen in uw persoonlijke en familieleven, uw woonsituatie of uw ondernemerschap. Op deze website geven we voorbeelden van onze dienstverlening.

 • XPO Logistics

  XPO Logistics NederlandPO Logistics (NYSE: XPO) is een top tien wereldwijd logistiek bedrijf. We runnen onze activiteiten als een zeer geïntegreerd netwerk van mensen, technologie en fysieke activa in 32 landen, met meer dan 98.000 werknemers en 1529 locaties. We gebruiken ons netwerk om klanten te helpen hun goederen efficiënter te beheren in hun toeleveringsketens. Ons bedrijf heeft twee rapportagesegmenten: transport en logistiek. Binnen deze segmenten is ons bedrijf goed gediversifieerd door geografische gebieden, verticale markten en servicetypen. Het belangrijkste is dat we toptalent hebben ingehuurd: doorgewinterde operators en leidinggevenden die weten hoe onze meer dan 50.000 klanten de productiviteit kunnen verbeteren en de kosten kunnen verlagen. Naarmate bedrijven steeds meer naar XPO gaan voor supply chain-oplossingen, stellen we onze medewerkers in staat om klantenservice van wereldklasse te leveren via onze informatietechnologie. We hebben een wereldwijd team van ongeveer 1.700 technologen die begrijpen hoe innovatie kan worden bevorderd ten voordele van onze klanten. We hebben een zeer schaalbaar en geïntegreerd platform gebouwd met behulp van on-cloud-technologie die XPO in alle bedrijfstakken onderscheidt en een snelle ontwikkeling mogelijk maakt. Vandaag staat XPO Logistics op de radar in elke sector die transport of logistiek vereist. We werken nauw samen met klanten om hun hele supply chain te bekijken, van het punt van oorsprong tot de eindconsument, om de kansen te identificeren. Deze samenwerkingsaanpak is een belangrijke reden waarom klanten ons elke dag met gemiddeld 160.000 zendingen en meer dan zeven miljard voorraadeenheden vertrouwen.

 • Besgroep Accountancy

  besgroepBinnen ons kantoor werken accountants en belastingadviseurs volledig geïntegreerd samen. Hierdoor zijn wij in staat een zo optimaal mogelijke begeleiding en advisering van cliënten in het midden- en kleinbedrijf te bereiken.Het team van BESgroep bestaat uit 25 personen waaronder drie accountants en vijf belastingadviseurs allen lid van respectievelijk de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB).De overige binnen BESgroep werkzame personen zijn, afhankelijk van hun opleiding en ervaring, veelal onder supervisie van één van de accountants of belastingadviseurs werkzaam.Algemeen uitgangspunt van BESgroep is dat een cliënt niet alleen een van de accountants of belastingadviseurs als vast aanspreekpunt heeft, maar tevens een van de meer ervaren assistenten om zo een optimale bereikbaarheid te garanderen

 • Vastgoed Syndicering Nederland n.v.

  VASTGOED SYNDICERING NEDERLAND N.VVastgoed Syndicering Nederland n.v.
  NaamloosVastgoed Syndicering Nederland n.v – Ervaringen en successen VSN
  VSN is een organisatie met een bewezen reputatie en track record in het initiëren en beheren van woningfondsen voor particuliere beleggers. VSN heeft veel ervaring in het acquireren, het (administratief, sociaal, commercieel en technisch) beheren en verkopen van woningportefeuilles. Alle aangekochte woningportefeuilles worden in een fonds gebracht. VSN voert altijd zelf het technisch, administratief, sociaal en commercieel beheer uit. Een aantal ervaringen en successen uitgelicht.

 • AGIN Gerechtsdeurwaarders en Incasso

  AGIN Gerechtsdeurwaarders en IncassoAGIN Timmermans is door de vorige generatie gestart en inmiddels zijn we met vestigingen in Rotterdam, Tilburg, Bergen op Zoom en Goes altijd dichtbij in een groot deel van Nederland. We worden door onze opdrachtgevers beoordeeld als een alert en scherp kantoor, relationeel en communicatief sterk. Daar zijn we trots op.Door het geringe verloop en het hoge opleidingsniveau van onze mensen kunnen we een constante kwaliteit en een hoge succesfactor garanderen. De incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders van AGIN Timmermans werken in teamverband voor opdrachtgevers die waarde hechten aan een professionele samenwerking, persoonlijk contact en korte lijnen. Incasseren op maat, dat is AGIN Timmermans.Over AGIN Timmermans is mede-oprichter van AGIN, een samenwerkingsverband van vier zelfstandige gerechtsdeurwaarderskantoren: AGIN Boeder, AGIN Timmermans, AGIN Otten en AGIN Pranger. Kantoren met dezelfde werkwijze en professionaliteit.

 • werkwent

  werkwent

  WerkWent helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden naar een geschikte baan. Hierbij zetten wij ook trainingen en coaching in. Coaching is altijd maatwerk. Trainingen variëren van korte vaardigheidstrainingen tot complete beroepsopleidingen vanuit onze Academy. Wij zijn gespecialiseerd in de ICT branche en zijn daar nog steeds actief.

  Veel van onze klanten hebben een Wajong of WIA-uitkering. Dat kan zijn omdat ze een indicatie hebben zoals autisme, PDD-NOS, ADHD, Asperger of bijvoorbeeld een lichamelijke beperking. WerkWent legt de nadruk op je mogelijkheden en niet op je beperkingen. Natuurlijk moet je wennen aan je werk en het werk aan jou. Dat geldt voor iedere nieuwe werknemer. Wij nemen jouw vakinhoudelijke en persoonlijke kwaliteiten als vertrekpunt. Door samen te werken met ICT-bedrijven, UWV, gemeente, scholen en zorginstellingen kunnen wij snel schakelen om tot een goed resultaat te komen.

 • Weggeef winkel Nederland

  weggeefwinkelEen weggeefwinkel is sociaal cement van een wijk en een winkel waar spullen gratis te verkrijgen zijn. Een wezenskenmerk van een weggeefwinkel is onvoorwaardelijkheid, dat iedereen er welkom is, zowel om spullen te halen als om spullen te brengen, dus zonder dat hier voorwaarden aan worden gesteld. Omdat hergebruik beter is voor het milieu, en weggeefwinkels doorgaans kampen met grote overschotten, is er ook bepaald geen aanleiding om de 1 wel en de ander niet toe te laten. Ook investeren vele weg geef winkelaars hun tijd liever in de Armoede in nederland dan in administratie.Het motto van de weggeefwinkels is ontleend aan Mahatma Gandhi:“Er is genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht.”
  Winkels/instellingen die gratis dingen weggeven maar enkel materieel Armen mensen toelaten dan wel andere voorwaarden stellen heten geen weggeefwinkel maar goederenbank, kledingbank, of iets anders creatiefs.De goederenbanken hebben, net als voedselbanken, als hoofddoel om materieel armere mensen te voorzien van wat ze gebruiken kunnen.geheel Gratis

 • kledingbank arnhem

  kleding winkelStichting Kledingbank Arnhem e.o. is opgericht in 2007 en geeft goede bruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. Wij voorkomen verspilling door gebruikte kleding te hergebruiken en dragen bij aan de armoedebestrijding in Arnhem en omgeving. De Kledingbank is een particulier initiatief en wordt mogelijk gemaakt door sponsors en vrijwilligers.

 • De Klussenier Arno Bakker

  KLUSSENIER ARNO BAKKERVertrouwd Verbouwen’
  Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan Klussenier Arno Bakker kunt toevertrouwen. Ik beheers alle facetten van klus- en aannemerswerkzaamheden.
  Metselen, Stucen, Dakkapel, Vloeren, Isolatie, Tegelen,Badkamer, Keuken, Timmeren, Verbouwen, Installatie,
  Schilderen, Wand, Dakraam, Serre, Kozijne, Tuinhuis, Dakwerk, Reparatie, Deuren, Onderhoud.

 • STICHTING ECO VREDE ARNHEM

  Stichting ecovredeOver Stichting Ecovrede te arnhem
  EcoVrede bouwt op, en werkt samen met veel andere vrije en open source projecten. Lees hier het laatste nieuws van sommige van hen in de vorm van nieuws feeds. Elke link geeft de nieuwsfeeds welke door de betreffende organisatie zijn gepubliceerd.

 • Kledingbank nijmegen

  Kleding bank Iedereen gaat graag goed gekleed, maar helaas is dat niet altijd voor iedereen financieel mogelijk. Kledingbank Nijmegen e.o. biedt voor deze groep uitkomst. Het hele gezin kan voor zomer- en winterkleding bij ons terecht. De kleding is grotendeels afkomstig van bekende modezaken.
  De kledingbank is alleen open op afspraak met een verwijsbrief van een hulpverlener. De afspraken worden altijd zo gepland dat er maar één gezin of klant tegelijkertijd in de winkel is. Zo kunt u in alle rust passen en is uw privacy gegarandeerd.

 • Kantoor Noppen de Vries Goemans Advocaten

  Advocaten KantoorSamenwerken is ons uitgangspunt
  Wij werken vanuit de filosofie dat je zonder goede samenwerking nooit tot steekhoudende juridische
  vertegenwoordiging of advies kunt komen. Door samenwerking kunnen wij optimaal gebruik maken
  van uw kennis van uw specifieke kwestie. En u op uw beurt van onze (bedrijfs-) juridische kennis en
  ervaring. “Samenwerking is de basis van succes vanuit de gedachte dat je niet in alles de beste bent. Bent u op
  uw best in uw vakgebied, wij in het onze.”Onze rol Wij hechten er aan de consequenties van wetteksten en bijvoorbeeld van contracten voor u
  inzichtelijk te maken . De ervaring van onze advocaat-adviseur en zijn kennis van eerdere rechtszaken
  vormen een belangrijk uitgangspunt van onze dienstverlening. We koppelen dat aan rust, overzicht,
  scherpte, doortastendheid en – als dat nodig is – killersinstinct. Stuk voor stuk elementen van ons
  beroep en rollen waar we ons in thuis voelen.

 • Nationale Notaris

  Notaris NationaleTonio Liem is onze Nationale Notaris in Arnhem.Midden in Arnhem Zuid staat ons kantoor. We zijn er voor iedereen.Belangrijke momenten in je leven
  Tonio vindt dat als je een notaris nodig hebt, dat dat meestal is op belangrijke momenten in je leven. Omdat je een eigen bedrijf begint, omdat je gaat trouwen of omdat je een huis koopt. Op dit soort momenten is het goed om te praten met iemand die duidelijk is. Een notaris die luistert Tonio is als geen ander in staat om naar je te luisteren en samen met jou de beste oplossing te vinden. Je mag zo langs komen of je mag natuurlijk ook een afspraak maken. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Arnhem.

 • rochdale Woningstichting

  Woningstichting Rochdale Nog niet eens zo heel lang geleden, rond 1900, leefden de meeste mensen in kleine, tochtige woningen. Complete gezinnen hadden niet meer dan een vochtige kelder of een donker achterkamertje. Een douche of toilet?
  Of zelfs maar frisse lucht? Niets van dat alles. Tramconducteur Hendrik Glimmerveen en koetsier Pieter Roeland konden het niet langer aanzien en besloten te zorgen voor goede huisvesting voor de arbeiders.
  In Engeland hadden in 1867 gelijksoortige pioniers de eerste coöperatieve woningbouwvereniging opgericht. Dit was in het plaatsje Rochdale. Glimmerveen en Roeland gebruikten de naam van dit plaatsje
  voor hun woningbouwvereniging. Rochdale werd op 12 mei 1903 opgericht met
  als missie goede en gezonde woningen te bouwen door “woningbouw door arbeiders zelf ter hand te nemen”.
  Het eerste woningbouwproject van Rochdale verrees aan de Van Beuningenstraat in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam.
  In 2005 is Rochdale gefuseerd met woningstichting Patrimonium. Die was in
  1911 opgericht door diamantslijper en voorzitter van de vakbond Jan Douwes.

 • iNed: Websites & Webshops

  InedmediaGoedkope PHP programmeur met 14 jaar ervaring biedt zich aan voor al uw programmeerwerkzaamheden. Ik heb ruime ervaring met diverse website en webshop content management systemen (CMS) zoals Joomla, WordPress en Magento. Daarnaast ben ik thuis in maatwerk programmeer oplossingen en help u graag verder met ieder probleem.
  Ik werk op basis van een laag uurtarief van 29,50 ex. btw, waarbij ik vooraf een vaste urencalculatie geef. Hierdoor weet u vooraf wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.Neem gerust contact met me op om uw wensen te bespreken.

 • woningontruiminggelderland.nl

  Wij komen Geheel vrijblijvend bij u langs voor een Kennismakingsgesprek en Het opstellen van een schriftelijke offerte waar alles tot in de puntjes wordt genoteerd. Tevens hechten wij heel veel waarde aan het hergebruiken van u overgebleven spulletjes. Hiervoor hebben wij een Groot netwerk in geheel Europa aan goede doelen tot onze beschikking. Ook kunnen wij dergelijke spullen van u opkopen. U heeft bij ons altijd één aanspreek persoon voor alle diensten en werkzaamheden en u weet Altijd waar u aan toe bent. We bieden u een 100% oplevergarantie aan..

 • Leger des Heils

  22_legerdesheilsHelp ons helpen! Hulp verlenen en mensen vertellen van Gods liefde. Dat is het doel van het Leger des Heils. Iedereen heeft recht op een eerlijke kans. Het Leger des Heils wil mensen die kans geven. Daarom komen we op voor mensen die geen helper hebben. Als je onze hulp nodig hebt, zijn wij er voor je. Wie je ook bent.Ons geloof delen we met veel christenen over de hele wereld. Toch zijn we duidelijk herkenbaar als Leger des Heils. Aan onze naam en symbolen, maar vooral aan onze houding. Wij zijn een strijdbare en dynamische organisatie. Voor ons zijn daden belangrijker dan woorden. We strijden tegen alles wat het leven kapot maakt: armoede, onrecht, verslaving, eenzaamheid, uitsluiting en zinloosheid. En we strijden voor een leven zoals God het heeft bedoeld, door het goede nieuws van Jezus uit te dragen, in woord en daad. Hoe groot de nood ook is, wij geloven dat er altijd hoop is en iedereen ertoe doet.

 • Hks Metaalhandel en Recycling

  MetalhandelUw partner in het recyclen van oud ijzer en non-ferro metalen

  HKS Metals is gespecialiseerd in de recycling van ferro en non-ferro metalen en elektronica tot hoogwaardige grondstoffen, voor metaalproducenten wereldwijd. Daarnaast treedt HKS Metals op als intermediair tussen leverancier en afnemer. HKS Metals heeft door meer dan 100 jaar ervaring een hoog kennisniveau ontwikkeld binnen haar vakgebied en kan daardoor een totaaloplossing voor de verwerking van uw metaal afval bieden.

  HKS Metals organiseert de metaal recycling in de breedste zin van het woord. HKS Metals verzorgt de totale recuperatie van uw metaal afval en stemt deze volledig af op uw organisatie. Onze focus ligt daarbij op korte communicatielijnen en een transparante en maatschappelijk verantwoorde werkwijze organisatiebreed.

 • Nijssen Recycling - Oud papier, plastic,

  recyclingGecertificeerde en betrouwbare archief en papier vernietiging
  Archiefvernietiging bij Brantjes Data-Vernietiging
  Laat uw archief gecertificeerd en vertrouwd vernietigen door Brantjes Data-Vernietiging, de dochteronderneming van Recycling.nl.
  Maak kosteloos gebruik van onze inzamelingsmiddelen
  Uw archief wordt volgens de richtlijnen van CA+ vernietigd
  U ontvangt na archiefvernietiging uw Certificaat van Vernietiging
  Containers voor archiefvernietiging
  U kunt kosteloos gebruik maken van onze diverse beveiligde inzamelingsmiddelen. Voor iedere situatie bieden wij u de juiste containers, voor grote en kleine inzamelingen. Samen met u stemmen wij af welke containers het beste aansluiten bij uw situatie.

 • De Lichtenberg Amersfoort

  De Lichtenbergin een bosrijke en rustige omgeving in Amersfoort ligt verpleeghuis De Lichtenberg. Door de parkachtige ligging, met wandelpaden die ook begaanbaar zijn met rollator en rolstoel, hebben de bewoners veel bewegingsvrijheid. Op het terrein zelf is een dierenweide met schapen, konijnen, cavia’s en kippen en er is een volière met diverse vogels.
  Het prachtig ingerichte, ruime en lichte verpleeghuis biedt een prettige woon- en leefomgeving. Er worden allerlei activiteiten en uitstapjes georganiseerd waar u vrijblijvend aan deel kunt nemen.

 • Rosenberg Van Leusden Makelaars

  Rvl makelaars taxateursRVL taxateurs leveren snel èn tegen een scherp tarief uw taxatierapport. De informatie m.b.t. de taxatie waarde is zeer helder en betrouwbaar. RVL taxateurs zijn uitstekend op de hoogte van de woningmarkt en alle factoren die een rol spelen bij het bepalen van de waarde. Niet voor niks zijn wij dè taxatie specialist van Utrecht en omgeving.
  Egon Rosenberg is Register Makelaar en Taxateur, beëdigd en gecertificeerd door de NVM en tevens aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert. Ons taxatierapport wordt gegarandeerd door alle Nederlandse financiële instellingen geaccepteerd.

 • gered gereedschap

  gereeschap geredgered Gereedschap biedt praktische ontwikkelingshulp door het inzamelen, opknappen en versturen van gereedschap naar ontwikkelingslanden. Met gerecycled handgereedschap, naaimachines en werkplaatsmachines helpt Gered Gereedschap technische scholen en startende ondernemers.
  Gereedschap dat voor deze doelgroepen niet of nauwelijks in goede kwaliteit en betaalbare prijs voor handen is. Met het gereedschap kunnen leerlingen en startende ondernemers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika een opleiding volgen en een zelfstandig bestaan opbouwen.

 • Talis Woningcorporaties

  Woningcorporaties TalisAls woningcorporatie bouwen, verhuren en beheren we zo’n 14.000 woningen.We zorgen voor passende, betaalbare en toekomstbestendige woningen in goed functionerende wijken, in combinatie met een goede zorg.
  We helpen graag mee om buurten socialer te maken. Dat doen we niet alleen. We werken graag samen met maatschappelijke organisaties zoals zorg- en welzijnsinstellingen, gemeenten én natuurlijk de bewoners zelf. Altijd in een gezonde balans tussen sociaal belang en verantwoord ondernemerschap. En altijd vanuit de gedachte dat Talis je door ‘zorg-op-maat’ op weg helpt om zo zelfstandig en prettig mogelijk te wonen.