Onze diensten

Heijmans Woningontruiming is een erkend ontruimingsbedrijf. Wij bieden de volgende uitgebreide diensten:

Duidelijke schriftelijke overeenkomsten

Onze werkzaamheden worden altijd vooraf duidelijk & gespecificeerd per onderdeel schriftelijk vastgelegd. Hierin worden werkzaamheden meegenomen, inboedel bestemming, aanvullende diensten, verzekering en een 100% tevredenheidsgarantie. De overeenkomst wordt door zowel Heijmans Woningontruiming als door de opdrachtgever ondertekend. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze werkzaamheden en afspraken waarborgen, en kunnen er achteraf geen onduidelijkheden ontstaan.

Ontzorging overeenkomsten

Onze opdrachtgevers kunnen zowel particuliere klanten zijn, als zakelijke klanten, zoals woningcorporaties. Wij bieden onze particuliere klanten een compleet ontzorgingsplan, waarin wij de huurwoning naar de originele en vereiste staat kunnen terugbrengen. Daarnaast kunnen wij de twee woninginspecties voor u afhandelen met de woningstichting. Heeft de eerste inspectie reeds plaatsgevonden, dan kunt u ons de lijst overhandigen van woningaanpassingen. Wij zullen u een gespecificeerde offerte vervolgens uitbrengen, waarin u alle -door ons uit te voeren- onderdelen terugvindt. Ook kunnen wij voor u de eindmeterstanden opnemen en afwikkelen bij Nutsbedrijven. U hoeft hierbij verder niet aanwezig te zijn.

Offerte aanvragen | Vrijblijvende informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, of hebt u vragen? Wij vertellen u graag meer, neem daarom vrijblijvend contact op met ons team. Ook kunt u met ons een afspraak maken om een vrijblijvende offerte te ontvangen.