Berging vol spullen

Berging hoek vol spullen

Berging volgepropt met spullen

Berging leeg en ontruimd door heijmanswoningontruiming

Berging hoek leeg en ontruimd door heijmanswoningontruiming

Berging laten ontruimen

Gaat u verhuizen, of bent u de onoverzichtelijke opgehoopte rommel in uw berging meer dan zat, dan zijn wij als professioneel en erkend ontruimingsbedrijf u graag van dienst. Wij bieden onze ontruimingen door heel Nederland aan. De ervaring leert dat een bergplaats op den duur een rommelhok wordt, waar oude maar nog bruikbare spullen gestald worden, die misschien ooit nog eens van pas kunnen komen. Een berging is vaak een vochtige, onverwarmde ruimte, wat uw spullen geen goed doet. Wilt u uw berging laten ontruimen, dan kunnen wij u snel, adequaat en voordelig van dienst zijn.

Hoe verloopt de ontruiming?

Vooraf zullen wij u een offerte uitbrengen aan de hand van de door u gegeven informatie. De gestalde goederen, inclusief aan de muur bevestigde rekken, of oude opslagkasten, kunnen door ons worden verwijderd en afgevoerd worden naar een milieuvriendelijk afvalverwerkingsbedrijf. Ook kunt u aangeven welke goederen u bewaard wilt hebben, hier kunnen wij dan rekening mee houden. De berging wordt uiteindelijk bezemschoon door ons team opgeleverd.

Ons team | Onze services

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gediplomeerde verhuizers, die snel de opdracht uitvoeren en de berging schoon opleveren. Daarnaast mag u rekenen op een klantvriendelijke attitude en geboden hulpvaardigheid wanneer nodig. Hebt u speciale wensen omtrent uw berging, dan kunt u dit vooraf aangeven. Het kan zijn dat u herstelwerkzaamheden wilt laten uitvoeren; ook dit kunnen wij voor u realiseren. Naast de berging ontruimen, bieden wij ook aannemerswerkzaamheden, denk hierbij aan het herstellen van houtrot, bevestiging van elektra, of stucwerk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Offerte op maat | Betaalbare prijzen

Wilt u weten wat Heijmans Woningontruimingen voor uw berging kan betekenen, vraag dan gerust vrijblijvend informatie bij ons aan. Direct een scherpe offerte ontvangen? Ook dat kan, vul dan ons offerte formulier in. Wij zijn u graag van dienst.