Bedrijfsverhuizingen

Een bedrijfsverhuizing vergt de nodige deskundigheid en planning. Hierbij laat u niets aan het toeval over. Indien u uw bedrijfsverhuizing aan een professioneel verhuisbedrijf wilt uitbesteden bent u bij Heijmans Woningontruiming aan het juiste adres hiervoor. Wij zijn erkende verhuizers en bieden onze bedrijfsverhuizingen door heel Nederland aan. Iedere bedrijfsverhuizing wordt door ons team van gecertificeerde verhuizers vakkundig, soepel en actief tot een succes afgerond. Uw inventaris wordt gestroomlijnd ontkoppeld, afgevoerd en getransporteerd naar de nieuwe locatie middels geavanceerde verhuistechnieken en vervoersmaterialen.

Planmatige aanpak

Tezamen met onze klant komen wij tot een plan van aanpak en bereiken de juiste afstemming om de bedrijfsverhuizing vlot en vakkundig te laten verlopen. Zijn er bijzondere vraagstukken, zoals industriële verhuizingen, dan kunnen wij altijd het juiste geschoolde en gediplomeerde personeel hiervoor inzetten. Ieder personeelslid is gecertificeerd en ruimschoots ervaren met gespecialiseerde bedrijfsverhuizingen.

Gespecialiseerde bedrijfsverhuizingen

Onze bedrijfsverhuizers transporteren niet alleen uw inventaris en materieel op vakkundige wijze, ook bezitten zij actuele know-how om uw inventaris, inboedel en overige zaken te demonteren en technische handelingen te verrichten. Wij kunnen hiermee zorgdragen desgewenst voor de complete ontkoppeling & opbouw van uw materieel. Een bedrijfsverhuizing is vergt gedegen kennis van zaken; ons personeel is hiervoor gediplomeerd. Daarnaast is uw inventaris en overig bedrijfsmaterieel bij ons in vertrouwde handen; de complete verhuizing wordt verzekerd uitgevoerd. Iedere bedrijfsverhuizing is door ons uitvoerbaar en wordt snel voor u tot stand gebracht.

Offerte aanvragen | Aantrekkelijke prijzen

Wilt u meer informatie ontvangen, of uw bedrijfsverhuizing met ons doornemen? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.