Vloer Verwijderen

Vloer verwijderen Trap orgineel

Vloer verwijderen Trap klaar en opgeleverd

Woningontruiming | Vloer of trap laten verwijderen

Heijmans Woningontruiming is een erkend bedrijf en actief door heel Nederland. Wij ontruimen iedere huurwoning, koopwoning, of bedrijfspand op en vloer verwijderen professionele wijze en conform de gestelde eisen. Ook leveren wij aanvullende diensten, waaronder het verwijderen van de vloer. Ons team van professionals verwijderen iedere vloer en brengen deze terug naar de originele staat. Hiervoor zetten wij speciale apparatuur in en voeren herstelwerkzaamheden uit, zodat de vloer  of trap weer als nieuw opgeleverd kan worden.

Onze werkwijze en specialisaties in Vloerverwijdering

Iedere vloer verwijderen of trap is door ons te verwijderen. Doordat wij de beschikking hebben over professionele gereedschappen en apparatuur, zorgen wij voor een snelle oplevering. Of het nu gaat om plavuizen, natuursteen, laminaat, zeil of vinyl, parket, tapijt of pvc: door middel van onze apparatuur is ieder vloer verwijderen oppervlakig, vakkundig te ontdoen van de bovenvloer. Lijmresten vormen voor ons geen enkel obstakel, dit verwijderen wij snel en kundig. Uiteindelijk wordt de vloer als nieuw opgeleverd in de originele staat. Het strippen van uw vloer of trap wordt accuraat en onder verzekering uitgevoerd, hiermee is de kwaliteit altijd gewaarborgd.

Ontruimen en verwijderen

Tijdens de woningontruiming zullen de aanwezige goederen of inventaris door ons worden onderverdeeld in bruikbare en onbruikbare goederen. Desgewenst kunnen de bruikbare goederen door ons bedrijf opgeslagen worden, of deels geschonken worden aan een goed doel. Ook kunnen wij een gedeelte van de inboedel opkopen. Is de woning/ het pand eenmaal ontruimt, dan kunnen wij de vloerverwijdering uitvoeren, indien met u overeengekomen. Het vrijgekomen puin, evenals de onbruikbare inboedel, worden door ons afgevoerd.

Offert aanvragen | Betaalbare prijzen

Bij ons kunt u rekenen op betaalbare prijzen voor onze geleverde diensten. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan. U ontvangt van ons team een snelle reactie en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Hebt u vragen of wilt u meer weten, neem ook dan snel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.