Vervuilde woningontruimen

Vervuilde woning ontruiming achterkamertje

Vervuilde woningontruimen keuken

Vervuilde woningontruimen slaapkamer

Vervuilde woningontruimen

Vervuilde woningontruimen halletje

Vervuilde woningontruimen

Heijmans Woningontruimingen, is gespecialiseerd in het ontruimen van vervuilde woningen en bedrijfspanden door heel Nederland. Ieder type woning of bedrijfspand is door ons te ontruimen, te strippen, te herstellen en schoon op te leveren. Wij voeren puin en afval af en kunnen bruikbare goederen van onbruikbare goederen scheiden. Dit alles in overeenstemming met de opdrachtgever en na schriftelijke ondertekening. Onze woningontruiming services kunnen ieder type ontruiming bevatten; ook woningen en panden welke extreem vervuild en verpauperd zijn. Naar gelang de wensen van de opdrachtgever voeren wij na de ontruiming herstelwerkzaamheden uit, of leveren wij bezemschoon op.

Extreem vervuilde woning ontruimen

Wat verstaan we onder een extreem vervuilde woning, of bedrijfspand? Woningen/ panden die vervuild kunnen zijn door bijvoorbeeld waterschade, brandschade, schade door illegale krakers, schade door illegale activiteiten (hennepteelt), of woningen waarin een menselijk overschot is aangetroffen. Wij kunnen iedere extreem vervuilde woning ontruimen en daarnaast, indien gewenst, in de oorspronkelijke staat herstellen.

Google+

Onze extra services & personeel

Of u nu een bezemschone oplevering wilt van een vervuilde woning, of vakkundige herstelwerkzaamheden wilt laten uitvoeren; wij kunnen iedere gewenste dienst leveren. Naar uw wens kunnen wij nog bruikbare goederen opslaan, of doneren aan een goed doel. Het vrijgekomen afval wordt door ons standaard afgevoerd naar een milieuvriendelijk afvalverwerkingsbedrijf. Onze medewerkers bestaan uit gediplomeerd verhuizers, gecertificeerde schoonmaakkrachten, erkende klussers en elektriciens. Wij leveren altijd degelijk vakmanschap op maat en dat binnen een snel tijdsbestek. Betreft de woning een huurpand, dan kunnen wij de woning conform de huurovereenkomst opleveren.

Offerte aanvragen | Scherpe prijzen

Wilt u gebruik maken van onze speciale ontruimingsservices, dan zijn wij u graag van dienst. U kunt vrijblijvend een scherp geprijsde offerte aanvragen, of ons team contacteren voor meer informatie en al uw vragen.