Poortugaal 

Rhoon

Rotterdam Albrandswaard

Gemeente Albrandswaard

Professionele woningontruiming

Als erkend woningontruimingsbedrijf zijn wij landelijk actief. Waar u ook woont binnen Nederland: wij zijn u graag van dienst met het ontruimen van uw woning. Wij werken zowel samen met woningcorporaties, huurders als privé eigenaren. Het kan zijn dat u vanwege een overlijdensgeval een woning wilt laten ontruimen, of vanwege echtscheiding of andere reden. Ook woningeigenaren en verhuurders kunnen wij ons een schriftelijke opdracht indienen tot het professioneel ontruimen van een woning.

Erkend woningontruimingsbedrijf

Wij voeren woningontruimingen naar geldende voorschriften uit en leveren maatwerk. Wij kunnen zorgdragen voor de afvoer en vernietiging van inboedels, maar ook voor de opslag hiervan. Daarnaast bieden wij aannemerswerk om de woning, of het bedrijfspand in de gewenste staat op te leveren. Ons bedrijf voert vakkundige verbouwingen uit desgewenst. Te allen tijde zullen wij standaard de woning, of het bedrijfspand, bezemschoon opleveren. Uw opdracht wordt door ons schriftelijk vastgelegd en wij voeren exact de werkzaamheden uit zoals overeengekomen.

Uitgebreide snelle services

Onze klanten zijn vaak gebaat bij een snelle oplevering; veelal is er haast mee gemoeid om de woning zo spoedig mogelijk kaal op te leveren, gezien de huur of hypotheek gewoon doorloopt. Hierbij is vaak onderscheid of het een koopwoning betreft, of een huurwoning. Aan een huurwoning kunnen eisen gesteld worden conform de huurovereenkomst: ook dit kunnen wij voor u regelen. Ons ontruimingsbedrijf organiseert vakkundig en snel een woningontruiming zoals gewenst en zal dit altijd schriftelijk met u overeenkomen.

Offerte aanvragen | Scherpe prijzen

Wilt u meer achtergrond informatie ontvangen over onze uitgebreide mogelijkheden, van ontruiming tot verbouwing naar originele staat, dan zijn wij u graag van dienst. Wij onderscheiden ons door onze grote expertise en aantrekkelijke prijzen. Neem voor meer informatie of een offerte snel contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Wij Hanteren een Zeer groot werkgebied. Van Albrandswaard en omstreken,

wij zijn u graag van dienst

Heijmans woningontruiming  De Goedkoopste in Gemeente Albrandswaard vraag Gratis en vrijblijvend een offerte op maat bel

offerte

gratis bellen