ONTRUIMING

LEEGRUIMEN

OPRUIMEN

In opdracht van gerechtsdeurwaarders, woningcorporaties, Bewindvoering & gemeentes voert Heijmans woningontruiming ontruimingen uit door heel Nederland. Wij zijn een van de grootste dienstverleners en non-profitorganisatie in Nederland op het gebied van ontruimingen. Heijmans voert iedere ontruiming van A t/m Z in de puntjes uit.

ONTRUIMING Gang Leeg

Ontruiming Woonkamer Leeg

Ontruiming Berghok Leeg

Ontruiming Gang Met Spullentjes

Ontruiming Woonkamer met Inboedel

Woning ontruiming en bedrijfsontruiming

Een ontruiming is voor de betrokkenen vaak een emotionele en ingrijpende Kwestie. Vaak is een ontruiming het gevolg van een benarde financiële positie of zelfs een faillissement. Het komt ook vaak voor dat wij ontruimingen uitvoeren wanneer iemand overleden is of dat iemand gaat emigreren of wel naar een verzorgingstehuis moet verhuizen.

Ontruiming door discrete & Vakkundige medewerkers

Heijmanswoningontruiming beschikt over Zeer goed opgeleide en gekwalificeerde Personeel die zich heel goed bewust zijn van de gevoeligheid van de situatie. Onze medewerkers zijn uiterst professioneel en discreet, en doen er dan ook alles aan om het leegruimen van een woning of bedrijf zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Ontruiming van A T/m Z

Heijmans verzorgt ontruimingen van woningen en bedrijven echt helemaal van A tot er met Z. Alle werkzaamheden of Opdrachten voeren wij voor onze opdrachtgevers uit. Van het leeghalen van een woning of bedrijfspand, Ruimte het veeg schoon, of ook wel genoemd Bezemschoon opleveren en Daar bij het Zorgvuldig en mileuvriendelijk afvoeren tot en met het opslaan van de in beslag genomen spullen , goederen. Heijmans woningontruiming staat 24 uur per dag paraat & 7 dagen per week voor u klaar om door heel Nederland, Belgie, en Duitsland ontruimingen uit te voeren.

Heijmans voor uw ontruiming?

Wilt u Heijmans woningontruiming inschakelen voor een ontruiming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

VRIJBLIJVEND CONTACT

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in ontruiming & dienstverlening? Neem dan vandaag nog contact met ons op Of Bel Gratis 06-16236219

gratis bellen