Lijkvinding

Lijkvinding

Lijkvinding & Crime Scene specialisatie ontruiming

Maar weinig bedrijven binnen Nederland bieden Lijkvinding & ‘Crime Scene’ schoonmaak en woningontruiming. Om exact te zijn: slechts 2 bedrijven zijn hierin geautoriseerd & gespecialiseerd. Met zeer grote trots mogen wij onszelf tot één van deze 2 bedrijven rekenen.

Heijmans Woningontruiming is in de Verenigde Staten getraind en opgeleid door een Amerikaanse overheidsinstantie, voor het professioneel schoon opleveren van ruimtes waarin zich een misdaad heeft afgespeeld, of waarin een stoffelijk overschot is aangetroffen. Inmiddels leveren wij alweer 16 jaar deze gespecialiseerde schoonmaak.

Dergelijke ruimtes kunnen pas worden opgeruimd, gedesinfecteerd en schoon worden opgeleverd, wanneer er een politie onderzoek heeft plaatsgevonden.

Specialist Lijkvinding & Crime Scene ontruiming & schoonmaak

De schoonmaak na een Lijkvinding, misdrijf, of overlijden, is over het algemeen zeer intensief. Zowel op praktisch gebied, als op psychologisch gebied. Want een ruimte waarin een stoffelijk overschot is aangetroffen, kan ongedierte met zich meebrengen. Daarnaast zijn er vaak lichamelijk vloeistoffen die uit de overledene weggevloeid zijn en in de woning getrokken zijn (in vloerdelen bijvoorbeeld), maar ook kunnen er na een misdrijf lichaamsdelen zich verspreid in de ruimte bevinden, of zijn er bloedsporen aanwezig. Heijmans Woningontruiming weet exact hoe professioneel te handelen in dergelijke intensieve situaties. Onze medewerkers zijn ruim ervaren en handelen vanuit hun professie. Want niet alleen is de ruimte, of het pand compleet onbewoonbaar door de situatie; ook het psychische aspect van een dergelijke schoonmaak kunt u uitsluitend aan de professional overlaten.


Gecertificeerd lijkvinding & crime Scene Cleaner

Amdecon 29 CFR Part 1910 Compliant CTS Decon Specialist Course

Adembescherming 29 CFR 1910.134
Afgesloten ruimte Awareness 29 CFR 1910,146
Bloodborne Ziekteverwekkers 29 CFR 1910,1030
Hazard Communication (HAZCOM) 29 CFR 1910.1200
Lock Out / Tag Out Awareness 29 CFR 1910,147
Persoonlijke beschermingsmiddelen 29 CFR 1910,132
Valbeveiliging Awareness 29 CFR 1910,66 Bijlage C

Door wie worden wij ingeschakeld voor onze Crime Scene opruiming, Lijkvinding & schoonmaak?

     • Recherche
     • Woningcorporaties/ Begrafenisondernemer soms i.s.m politie
     • Hebt u een absolute specialist nodig wanneer het gaat om de schoonmaak na een misdrijf, het opruimen van (een) menselijk(e) overschot(ten), het schoon op leveren van een ruimte waarin een menselijk overschot is aangetroffen:

Schakel direct Heijmans Woningontruiming in

       • Opgeleid & getraind in de VS door overheidsinstantie
       • Reeds jarenlang specialist in Lijkvinding & Crime Scene Schoonmaakdiensten
       • Actief overal in Nederland
       • Uw Woningontruimingsbedrijf na een Misdaad in alle grote steden: