Groot transport | Snelle service

Bij Heijmans transport en verhuizingen kunt u uw inboedel, goederen en inventaris verzekerd per weg vracht laten vervoeren naar vele bestemmingen binnen Nederland. Onze gediplomeerde personeel zorgen voor een professionele inruiming van uw goederen, zodat alles in optimale conditie op de plek van bestemming aankomt.

Informeer vrijblijvend bij ons team naar de vele mogelijkheden van transport op maat.

okeGecertificeerd personeel

okeDivers wagenpark

okeConcurrerende prijzen

okeLandelijke dekking

okeBinnen 2 Uur in heel Nederland

Heijmans transport is uw specialist voor het vervoer van uw goederen. Van fijnmazige distributie tot partijen vervoer, onze dienstverlening voeren wij in heel Nederland uit met eigen materieel en eigen mensen.

Wij trainen en leiden al onze personeel zelf op. Voor u als klant betekent dat u hoge eisen aan onze medewerkers mag stellen, maar nog belangrijker: ook met uw kwalitatief hoogwaardige en wellicht gecompliceerde transportwensen die vaak niet in een regulier netwerk passen, kunt u bij ons terecht. Wij nemen graag uw transportzorgen uit handen.

Vanuit de centraal gelegen overslag-in Nijmegen vindt de operationele aansturing van de transporten en de distributie plaats.
De hal is 17.000 m2 groot en heeft 32 laad- en losdeuren. Alle goederenstromen komen hier samen, waarna ze gegroepeerd, gesorteerd, geladen en uitgereden worden naar uw klant.

Heijmans Transport beschikt over 67 transporteenheden en bedient heel Nederland met eigen materieel. De trekkende eenheden zijn allen uitgerust met moderne boordcomputers. Deze zorgen ervoor, dat wij altijd goed op de hoogte zijn waar uw goederen zich bevinden. De speciale ECO-module in de boordcomputers zorgt ervoor, dat Heijmans Transport haar steentje bijdraagt aan milieubewust ondernemen.
Door “Green Driver Management” kunnen wij o.a. het verbruik en uitstoot per eenheid monitoren en sturen op een zo milieuvriendelijk mogelijke inzet. dreamstime_xl_1665434

Bij het plannen, organiseren en aansturen van de transporten wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd en klantgericht Transport Management Systeem (TMS), waarbij het volgen van uw goederen en het bewaken van de kwaliteit van de distributie voorop staat.

Meer weten?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een Transport of voor één van onze zakelijke diensten? Neem dan snel contact op met ons team, wij zijn u graag van dienst en beantwoorden al uw vragen en voorzien u van advies waar nodig.

Skip to content