Opslag kisten heijmanswoningontruiming

Lood heijmanswoningontruiming Meubel Opslag kisten

Inboedel Opslag huren

Op diverse manieren kunt u te maken krijgen met de noodzaak om uw inboedel tijdelijk in een opslagruimte te laten onderbrengen. Dit geldt voor zowel privé personen, als voor bedrijven. De meest voorkomende situaties zijn tijdens een verhuizing of woningontruiming/ bedrijfsontruiming. Wilt u voor uw inboedel gebruik maken van een professionele, moderne opslagruimte, tegen een laag maandtarief? Heijmans Woningontruiming is u graag van dienst. Wij zijn een landelijk opererend & erkend ontruimings- en verhuisbedrijf. Wij bieden door het hele land inboedel opslagruimte aan voor onze klanten.

Inboedel opslag bij verhuizing of ontruiming

Onze inboedel opslag is uitsluitend beschikbaar voor onze klanten welke een woning- of bedrijfsontruiming laten uitvoeren door ons bedrijf, of een verhuizing. De kosten voor de inboedel opslag is op maandelijkse huurbasis, wat tegen een laag tarief wordt aangeboden. Daarnaast hebt u uiteraard altijd volledige toegang tot uw goederen.

Inboedel te koop aanbieden | Schenken

  • Ook is het mogelijk uw inboedel aan ons te koop aan te bieden: Lees hier meer.
  • Wilt u uw inboedel (gedeeltelijk) doneren aan een goede doel? Lees hier meer.

Onze diensten

Zowel onze zakelijke klanten, als particuliere klanten worden snel en adequaat geholpen door Heijmans Woningontruimingen. U kunt bij ons bedrijf voor een breed pakket aan diensten terecht. Zo bieden wij naast ontruimingen en verhuizingen ook de nodige aanvullende diensten, waaronder herstelwerkzaamheden, en een ontzorgingsplan, waarbij de gehele ontruiming, of verhuizing voor u wordt georganiseerd, tot aan opname en afwikkeling van meterstanden en woninginspecties. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor al uw vragen. Onze diensten bieden wij in heel Nederland aan en grensgebieden.

Offerte aanvragen | Betaalbare prijzen

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, of hebt u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Direct een offerte ontvangen? Wij hanteren scherpe prijzen en zien uw aanvraag graag tegemoet.